Novosti

Dveri provele noć u slobodnoj zoni ispred predsedništva

Beta

Dveri provele noć u slobodnoj zoni ispred predsedništva

Predstavnici Dveri koji su proveli noć u slobodnoj zoni ispred predsedništva Srbije u Pionirskom parku u Beogradu poručili su da od zahteva za slobodnim medijima i fer i poštenim izborima ne odustaju, saopšteno je iz te stranke.

Lider Dveri Boško Obradović rekao je da su u slobodnoj zoni kako bi pokazali istrajnost i odlučnosti za oslobađanjem medija i uspostavljanjem fer izbora i da bi izvršili pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Obradović je rekao da su ispred predsedništva i da bi dočekali Vučića „kako dolikuje dok dolazi na posao i ispratili ga sa posla kako je zaslužio“.
„Ovde smo da dočekamo predsednika SNS i predsednika Srbije koji radi 24 sata dnevno 365 dana u godini i očekujemo da i danas iako je nedelja dođe na radno mesto i malo porazgovara sa nama ovde u Slobodnoj zoni. Spremni smo i svakog narednog dana da ga dočekamo kako dolikuje i ispratimo kako je zaslužio“, rekao je Obradović.


On je kazao da su Dveri dežurale od sinoć kada je slobodna zona otvorena i da dežurstvo u 13 časova preuzimaju Nova stranka i Pokret slobodnih građana Srbije.(foto: Beta)

Obradović je rekao da će građani od 13.00 do 21.00 moći da razgovaraju sa opozicionim liderima, poslanicima Skupštine Srbije i slobodnim odbornicima iz cele Srbije i javnim ličnostima.


On je kazao da će u slobodnoj zoni zasedati otvoreni parlament, da će u 14 časova svakoga dana biti konferencije za novinare, dok će u 19.30 prikazivati „Dnevnik slobodne Srbije“.


Deo opozicionih partija organizovao je sinoć slobodnu zonu posle protesta „Svi kao jedan – Jedan od pet miliona“.


 

Izvor: Beta / Danas.rs


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.