Novosti

Dveri: Smederevo u blatu – rupe na sve strane

Dveri: Smederevo u blatu – rupe na sve strane

Biće da gradska vlast nije u dovoljnoj meri pokazala koliko ne mari za svakodnevni život građana u vreme kada smo bili zavejani snegom.

Ne samo da smo se klizali neočišćenim kolovozima i trotoarima, nego postoje smederevska sela u koja čistač snega ni jedan jedini put nije ušao. I taman kad su sugrađani možda pomislili da su, zajedno sa snegom, i njihove muke prestale – vidimo da su mraz i sneg za sobom ostavili duboke rupe ispunjene vodom i blatom.


Ulice Smedereva su postale nebezbedne i ne zna se da li je teže proći automobilom ili pešice.


Od Kolarske i Carine, preko Mušicke,  Kovačićeva, pa do okolnih naselja rupe na putevima je skoro nemoguće izbeći. Smederevci usporavaju automobile da ih ne bi oštetili, u rukama nose decu preko blatnjavih prelaza dok ih vode u vrtić ili u šetnju, dok se gradske vlasti, izgleda, ovim pitanjem uopšte ne bave.


Čini se da je izrovano i blatnjavo Smederevo postalo uobičajeno. Setimo se da ni prošle godine, posle zime, situacija nije bila mnogo bolja.


Možda gradske vlasti misle da su nas konačno, iz godine u godinu, navikli na to da je čak i neizrovan asfalt luksuz koji ne treba da očekujemo?


Smederevske Dveri podsećaju ljude koji upravljaju ovim gradom da je briga o putnoj infrastrukturi njihova dužnost i obaveza.


Ujedno ih podsećamo i da, ma koliko oni uništili ulice našeg grada, mi ćemo i dalje sa zadovoljstvom šetati njima.


Petkom uveče naročito.


 

Gradska organizacija Dveri u Smederevu


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.