Novosti

Dveri u Moskvi: Porodična politika budućnost i Srbije i Rusije

Dveri u Moskvi: Porodična politika budućnost i Srbije i Rusije

Delegacija Dveri u nastavku svoje posete Rusiji sastala se sa di⁠rektorom Fonda Sveti Vasilije Veliki, Elenom Milskajom, i uzela učešće u radu godišnje Skupštine najveće proporodične organizacije „Za život“ Sergeja Česnokova.

Viši savetnik Dveri u Narodnoj skupštini RS, Jugoslav Kiprijanović, izneo je di⁠rektoru Fonda Sveti Vasilije Veliki, kratak pregled svih aktivnosti vezanih za porodičnu politiku, koje su Dveri imale još od svog osnivanja i predstavio nove projekte, koje Dveri pripremaju u budućnosti i ponudio saradnju u tom domenu.
Predsednik Saveta za porodicu Dveri, Radoš Pejović, predstavio je Eleni Milskajoj projekat o formiranju asocijacije svih porodičnih organizacija u Srbiji i ukazao na ozbiljnost situacije u kojoj se Srbija nalazi, jer aktuelni režim u Srbiji ne podržava razvoj porodične politike i istakao ogromnu potrebu da se Rusija više uključi i pomogne Srbiji u borbi za opstanak i zaštitu porodice.


Milskaja je izrazila zadovoljstvo što je delegacija Dveri na tako ozbiljan i profesionalan način pristupila porodičnoj politici i iskazala svoju želju da se saradnja u domenu očuvanja porodičnih i tradicionalnih vrednosti između Rusije i Srbije još više učvrsti, jer je Srbija veoma važna za razvoj porodičnog modela društva na čitavom Balkanu.
Ivan Kostić, narodni poslanik Dveri, u završnici radnog dana, govorio je na godišnjoj skupštini najveće proporodične organizacije „Za život“ Sergeja Česnokova, i upoznao sve prisutne delegate iz cele Rusije o aktivnosti Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije na polju porodične politike i istakao da su Dveri jedina parlamentarna organizacija u Srbiji koja je porodicu stavila u centar svog programa.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.