Novosti

Dveri u novoj kampanji: Oslobodićemo mlade straha

Dveri u novoj kampanji: Oslobodićemo mlade straha

Dok se najzlonamerniji napadi na Dveri i Boška Obradovića uveliko šire i planiraju, Dveri ne odustaju od svoje izvorne ideje i odbrane porodice. Iz Užica Dveri kreću u novu kampanju „Porodica, odbrana i novi dani“.

U svečanoj sali Skupštine Grada, prisutnima su se obratili dr Vladimir Dimitrijević, v.d predsednika Političkog saveta Dveri, Radoš Pejović, predsednik Saveta za porodicu Dveri i Vladimir Ristović predsednik GrO Dveri Užice.
Ristović je irazio zadovoljstvo što je iz Užica krenula nova kampanja Dveri, koja predviđa da obiđe sve opštine i gradove u Srbiji, a čiji je cilj buđenje nade srpskom narodu u smisao stvaranja porodice.


„Postoje izvesne aksiome društvenih nauka koje su zasnovane na milenijumskim iskustvima čovečanstva. Među njima su i ove: nemoral vodi do razaranja porodice; razaranje porodice vodi društvenoj nestabilnosti; društvena nestabilnostg vodi slomu civilizacije. Dakle, seksualni promiskuitet, bračno neverstvo i pornogrfija dovode do širenja polno prenosivih bolesti, razvoda i razgradnje porodice, a to znači nestabilnost u društvu, nestanak građanskih vrlina, pad nivoa obrazovanja, a porast kriminala, otuđenja i samoubistava među mladima. Da bi se obnovilo društvo, neophodna je obnova istinske ljubavi, roditeljstva i porodičnosti” – rekao je Vladimir Dimitrijević.
Radoš Pejović je istakao da ako smo ratove preživeli, ovo doba rijaliti programa i antiporodične propagande sigurno nećemo, ako ne odbranimo porodicu. „Zato se kampanja zove baš tako, porodica, jer je na najvećem udaru, odbrana, jer je naša obaveza da svi stanemo u odbranu porodice i roditeljstva, novi dani, jer Dveri žele da mlade oslobode straha od stvaranja porodice i ukažu na bolje dane za sve, ako se ujedinimo“.


Pejović je dodao da je vlast stvorila takav sistem straha, da niko više u Srbiji ne sme slobodno da korača. „Nećemo im dozvoliti da nam ubiju nadu, da nam ubiju ambiciju, da govore da ne vredimo ništa i da smo lenji. Moramo da budemo hrabri i ne dozvolimo da nas strah vodi kroz život, jer život je mnogo lepši od ovog što nam ova vlast nudi, a sve zavisi od nas, da li ćemo prihvaiti strah ili borbu za život“ – zaključio je Pejović.Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.