Novosti

Dveri Vračar: Da vratimo Vračar Vračarcima

Dveri Vračar

Dveri Vračar: Da vratimo Vračar Vračarcima

Opštinski odbor Dveri Vračar, pokrenuo je danas akciju pod nazivom "Da Vračar vratimo Vračarcima" na kojoj je u razgovoru sa građanima ove opštine razmotrio probleme sa kojima su suočeni.

Naziv akcije podseća na to da je izborna volja birača na opštini Vračar falsifikovana i da je vlast formirana  nelegalnim i nelegitimnim putem.
Srpski pokret Dveri se zalaže za to da takve zloupotrebe izborne volje glasača budu sprečene i da se obezbede regularni uslovi za održavanje izbora.


Opština Vračar je opterećena mnogobrojnim saobraćajnim, komunalnim i urbanističkim problemima, dok sadašnje vlasti nude kozmetička rešenja pred predstojeće izbore.
Na fotografijama koje smo danas napravili može da se dokumentuje problem odnošenja smeća i čišćenja ulica na Vračaru, kao i primer bahatog parkiranja u Čuburskom parku.

 


Srpski pokret Dveri - OO Vračar


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.