Novosti

Finansiranje stranačkih medija iz budžeta opštine Nova Varoš

Finansiranje stranačkih medija iz budžeta opštine Nova Varoš

Juče je predsednik opštine Nova Varoš, Radosav Vasiljević, potpisao rešenje o raspodeli 4,8 miliona dinara iz opštinskog budžeta za medije. Naime, komisiju su činila tri člana:

·         Marija Alar iz Kruševca, koja radi na TV Kruševac na onoj istoj televiziji Bate Gašića.

·         Marko Ivanić

·         Marija Obradović (medijski stručnjak) inače: potpredsednica SNS-a, član predsedništva SNS-a i narodni poslanik SNS


Naime, podela lokalnim i regionalnim medijima je i dobra stvar i to podržavamo, samo bi dodali još par lokalnih portala koji su i te kako bitni za našu lokalnu sredinu: Varoško oko, Zlatar info, Sova, a takođe bi otvorili i lokalnu televiziju koja bi imala različite programe od sporta, prosvete, poljoprivrede, stočarstva, do političkih emisija... Ali Dveri pitaju predsednika Vasiljevića, čemu finansiranje medija poput Informera, Srpskog Telegrafa i Studija B?


Dakle, komisija sastavljena od SNS članova u 180 opština u Srbiji dodeli režimskim tabloidima finansijska sredstva i onda sa tih tabloida urednici i režim iznose neistinu protiv opozicije i truju narod sa najgorim vestima. Ništa novo od diktatorskog režima.


Takođe zahtevamo odgovore od predsednika Vasiljevića, da li građani Nove Varoši pune budžet da bi vi delili naš novac režimskim tabloidima(?!) To što ste se Vi prodali SNS-u zbog fotelje i prodali izbornu volju građana Nove Varoši, ne znači da ne treba da se ponašate kao predsednik svih građana Nove Varoši.


Svakako nas zanima da li takođe i opozicioni Savez za Srbiju u Novoj Varoši može očekivati za svoje pare iz budžeta da će dobiti medijski prostor u Informeru, Srpskom Telegrafu i Studio B, naravno u dobrom kontekstu.


Dveri su Vam, Vasiljeviću, govorile da obraz i čast nemaju cenu i da se ne prodajete, u suprotnom ćete biti večiti poslušnik režima; niste poslušali jer vam je očito fotelja bila važnija od 23% glasača. Zapamtite, mi kao narod umemo dosta da praštamo, da ćutimo, ali i te kako znamo da procenimo i kaznimo one koji su nas obmanuli, prevarili i izdali.


 

OO Dveri Nova Varoš


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.