Novosti

„GG Kovin može bolje“ ostvarila izuzetan rezultat na lokalnim izborima u Kovinu

„GG Kovin može bolje“ ostvarila izuzetan rezultat na lokalnim izborima u Kovinu

Srpski pokret Dveri izašao je na lokalne izbore u Kovinu sa grupom građana „Kovin može bolje – Zajedno za našu opštinu – dr Ivan Dotlić“. Prema informacijama koje je dostavio izborni štab GG ”Kovin može bolje” ostvarila je izuzetan rezultat koji je između 9%.

Srpski pokret Dveri imaće 3 odbornička mandata, a još tri mandata imaće predstavnici koalicionih partnera iz GG „Kovin može bolje“.

Prema podacima izbornog štaba, od 8 lista učesnika na izborima, cenzus su prešle sledeće liste: lista oko SNS-a osvojila je 42%, SPS 14%, Jedinstvena Srbija 12%, GG „Kovin može bolje“ 9% i Demokratska stranka 7%.

Predsednik Dveri Boško Obradović čestitao je predstavnicima GG „Kovin može bolje“ na izuzetnom izbornom rezultatu. Bez obzira na brojne probleme i neravnopravne uslove u političkoj borbi i neprestano marginalizovanje i etiketiranje Dveri od strane vlasti, rezultat lokalnih izbora u Kovinu pokazali su da su i Dveri nezaobilazan politički faktor, pred kojima je budućnost. GG „Kovin može bolje“ imaće punu podršku Dveri za sprovođenje nove i odgovorne lokalne politike u Kovinu, jer to građani od njih s pravom očekuju.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest: