Novosti

Ivan Kostić: Jedino bojkot izbora i odlučan stav SPC može zaustaviti prodaju Kosova i Metohije

Ivan Kostić: Jedino bojkot izbora i odlučan stav SPC može zaustaviti prodaju Kosova i Metohije

Skoro svi visoki funkcioneri SNS-a, pa čak i „veliki branitelj“ nacionalnih interesa Miroslav Lazanski, više i ne kriju plan da je sadašnja vlast spremna na predaju KiM i da to treba da se završi uz dobru trgovinu sa Albancima

Da li postoji i jedan visoki funkcioner Srpske napredne stranke, da se javno suprotstavi pogubnoj politici Aleksandra Vučića po pitanju Kosova i Metohije i njegovoj spremnosti da preda Kosovo i Metohiju u ruke Albanaca?.


Čak i „veliki branitelji“ nacionalnih interesa kao što su Lazanski i Drecun, više ne kriju da su spremni da prihvate ideju razgraničenja i ideju da se trguje i sa Preševom, Bujanovcem i Medveđom.


Šta se to desilo pa su svi ti ljudi preko noći pristali da, radi svoga ličnog interesa i očuvanja sitnih privilegija, pristanu na poguban scenario razgraničenja koji vodi u nacionalnu katastrofu.


Pitanje je, da li će to biti samo „sporazum o normalizaciji odnosa“ ili će se od Srbije tražiti da prizna nezavisnost KiM kao što i piše u najnovijem saopštenju Stejt departmenta, na koga se poziva i Metju Palmer, a u kome se kaže da treba težiti „postizanju sporazuma o normalizaciji odnosa, koja vodi uzajamnom priznanju“.


Ko danas jedino može da zaustavi ovakav naredni korak ove kvislinške Vlade?


Jedino bojkot parlamentarnih izbora od strane celokupne opozicije i odlučan stav SPC može biti signal da celokupni narod zaustavi predaju i priznanje nezavisnosti KiM na koje su sadašnji vlastodršci definitivno spremni.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.