Novosti

Janjušević u Boru: Vučić će izdati Kosovo i optužiti nas za to

Janjušević u Boru: Vučić će izdati Kosovo i optužiti nas za to

Narodna poslanica u Skupštini Srbije, Marija Janjušević, govorila je na protestu 1 od 5 miliona, devetom po redu održanom u Boru.

Okupljenima se najpre obratila Irena Živković, organizator protesta, koja je zatražila ostavke Aleksandra Vučića, Ane Brnabić i Maje Gojković.
Marija Janjušević upozorila je prisutne da je čitava budućnost građana Srbije dovedena u pitanje, lošim odlukama vlasti.


„Pomaže Bog, veliko mi je srce videti hrabre ljude kako prkose i kažu nećemo te Vučiću, odlazi, spasi Srbiju, oslobodi nas. U Boru sam među prijateljima, došla sam pozvana, a ne kao on da dovlači ljude na silu. Mi znamo šta ne valja, znamo da smo taoci režima Aleksandra Vučića, a ono što je najstrašnije je da su ti taoci i naša deca i naša budućnost“, rekla je Marija i dodala:
„Problem su oni koji su među nama sa kamerama, koji slikaju prisutne, a kasnije i ucenjuju. Sram vas bilo, sve vas, kao i žene iz SNS koje brane siledžije, mi nismo ološ, ološ su ljudi koji nas pljačkaju. Sramota je Vučiću da se pozivaš na bivšu vlast, kad si sve najgore iz nje pokupio i doveo ih da nastave i usavrše pljačku. Meni kao ženi i Srpkinji od ključne važnosti je izdaja Kosova, koju Vučić sprovodi, a za koju će na kraju optužiti nas“, zaključila je Janjuševićeva.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.