Novosti

Još jedan dokaz kriminalne i koruptivne SNS vlasti u Aranđelovcu

Još jedan dokaz kriminalne i koruptivne SNS vlasti u Aranđelovcu

Svakog dana vlast Srpske napredne stranke u Aranđelovcu sve više tone u kriminal i korupciju. U prilog toj tvrdnji ide i sudska presuda funkcioneru SNS-a u Aranđelovcu i jednom od najbližih saradnika predsednika opštine Bojana Radovića, Dejanu Vlajkoviću.

Naime, jedan od najagresivnijih SNS botova, Dejan Vlajković je i zakonski zastupnik Udruženja „ Romski razvojni centar“ iz Aranđelovca. Presudom opštinskog suda u Aranđelovcu, utvrđeno je da je pronevereno 897.000,00 dinara i da Udruženje, gde je Vlajković sve i svja, mora vratiti navedenu sumu Kancelariji za ljudska i manjinksa prava. Gde je i u čijem džepu završilo 897.000,00 dinara, možemo samo da pretpostavimo, ali iz same presude nije teško zaključiti.
Ovo je samo još jedan od dokaza kakav sistem vrednosti „neguje“ aranđelovački SNS i predsednik opštine Bojan Radović. Predsednik opštine koji je utrošio 22,5 miliona dinara za video nadzor, predsednik opštine koji je odlučio da se raskopa Glavna ulica usred turističke sezone i čiji radovi traju kao „zidanje Skadra na Bojani“, predsednik opštine koji je „precrtao“ skoro 3 hektara parka Bukovičke banje, predsednik opštine koji je povećao komunalne usluge za 23%, predsednik opštine koji za 6 godina svog mandata nije doveo nijedno investitora, predsednik opštine u čijem mandatu je stotine Aranđeločana napustilo grad...


Ako je i od Bojana Radovića, mnogo je...


 

OO Srpski pokret Dveri AranđelovacPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.