Novosti

Kako je moguće da skupštinsku sednicu sazivaju bivši narodni poslanici?

Info služba Dveri

Kako je moguće da skupštinsku sednicu sazivaju bivši narodni poslanici?

Na vanrednoj zajedničkoj konferenciji za novinare ujedinjene opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srbije narodni poslanik Dveri Dr Dragan Vesović rekao je da pripadnici opozicije poštuju instituciju Narodne skupštine, ali da je vlast ne poštuje.

Vesović je rekao da u spisku 154 narodnih poslanika koji su sazvali sednicu postoje potpisi bivših narodnih poslanika.


„Kako je moguće da vanrednu sednicu parlamenta sazivaju bivši narodni poslanici? Da li je to način na koji treba da funkcioniše Skupština? Ja ću Vam sada pokazati dokaze na koji način vladajuća većina funkcioniše u ovom parlamentu, koja tobože govori o pravdi i poštenju, kao i o svom dobrom radu. Naime, ako pogledate spisak koji ću Vam posle dostaviti, možete proveriti da se na spisku nalaze poslanici koji već mesecima nisu na toj funkciji.“ – rekao je Vesović.


Vesović je rekao da šef poslaničke grupe SNS koji je ujedno i šef Administrativnog odbora nije mogao da ne zna da među potpisnicima ima i bivših poslanika.


„Ovakav način rada Skupštine nije normalan, nije dobar i ne može nigde da nas odvede“ – zaključio je Vesović.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.