Српски Покрет Двери - Лого

проф. др Тамара Миленковић Керковић

Народни Посланик

проф. др Тамара Миленковић Керковић

народни посланик из Ниша

Рођена је у Нишу 1965. године. Основне студије завршила је на Правном факултету Универзитета у Нишу, док је магистеријум и докторат одбранила на Правном факултету Универзитета у Београду.

На Економском факултету Универзитета у Нишу ради од 1992. год. где је после свих сарадничких и наставничких звања 2014. године изабрана у научно звање редовни професор за научну област Трговинско право. Ужа област интересовања и научног рада др Миленковић Керковић су уговори трговинског права, франшизинг, факторинг, банкарско право, заштита потрошача, женско предузетништво, медијација и право финансијских институција. Има значајно међународно искуство са више пост-докторских и пројектних боравака на престижним институцијама у Италији, Француској, Мађарској, Пољској, Грчкој, Словенији и на Кипру. Аутор је шест уџбеника и монографија, и више од стотину научних радова.

Пре чланства у Српском покрету Двери никада није била члан политичке партије. Потпредседник Српског покрета Двери, задужена за централну и југоисточну Србију. Председник стручних савета за економију и социјалну политику.

Бави се следећим темама: спољном политиком, просветом, правом, економским и социјалним областима…

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: