Српски Покрет Двери - Лого

Саша Илијић

Председник Савета за породицу

Саша Илијић

Председник Савета за породицу

ОО Двери Књажевац

Рођен је 1973. године у Књажевцу. Председник је Друштва за српску духовну и биолошку обнову „Источник“ из Књажевца, од оснивања 2007. године. Од 2003. до 2016. предавао верску наставу, православни катихизис у основним и средњим школама у Књажевцу.

Добитник је грамате Патријаршије СПЦ као најбољи вероучитељ Епархије тимочке 2007. године. Један од аутора и реализатор програма стручног усавршавања просветних радника „Лепота ће спасити свет“, акредитованог код Завода за унапређење образовања и васпитања Републике Србије. Организатор позоришних представа на тему породице, малолетничке трудноће, наркоманије под називом: „Срећан ти 18. рођендан мама“ и „Тамна страна белог“.

У оквиру „Светосавске школе“ држао предавања на теме везане за породицу, брак и родитељство, у српским заједницама у дијаспори.

Власник је предузетничке радње за производњу природних, ручно рађених сапуна „Сани сапун“ у Књажевцу. Бави се пољопривредном производњом на породичном имању.

У Српском покрету Двери од оснивања. Члан Главног одбора и Председништва Двери. Председних стручног Савета Двери за породицу.

Ожењен, отац четворо деце.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: