Novosti

Koliko vredi predsednik opštine Prijepolje?

Koliko vredi predsednik opštine Prijepolje?

Ponovo je Prijepolje hit na internetu. Popularnost koju je, za kratko vreme, stekao direktor Turističke organizacije Prijepolje antologijskom konferencijom za medije u kojoj je najavio samospaljivanje, vrlo brzo je zasenjena popularnošću prijepoljskog predsednika Opštine. Nije ni čudo jer je prvi čovek Prijepolja u jednom šaljivom video prilogu, procenjen na manje od 2000 dinara.

Ne znamo kako je „Dnevnjakov“ autor u žestokoj konkurenciji „omiljenih“  naprednjačkih gradonačelnika i predsednika opština izabrao baš Zindovića, ali znamo da su nosioci vlasti u Prijepolju, u prethodne dve i po godine, dali mnogo povoda za podsmeh. Teško ih je sve nabrojati na jednom mestu pa ih, očigledno,  valja sublimirati u jednoj rečenici jednog skeča. 


Dok se internet publika sa našeg govornog područja uveseljava „cenom“ najvažnijeg čoveka u našem kraju dotle građanima Prijepolja nije do šale.


Čime je Prijepolje zaslužilo ovakvu vlast i ovakvog predsednika još ne znamo, ali je sigurno da su za negativan kontekst u kom su se našli svi žitelji ovog lepog grada, najodgovorniji upravo Zindović i njegova ekipa.


U razvijenim zemljama važi preporuka: “Pripazite na jeftino!“, jer jeftino obično bude slabog kvaliteta, pa može da izazove razne zdravstvene probleme. A kod nas? Kod nas se o zdravlju i kvalitetu ponuđene robe odavno ne razmišlja. Posebno ne u vreme izbora.OO Dveri Prijepolje


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.