Novosti

Od prijepoljske do beogradske Savamale

Od prijepoljske do beogradske Savamale

Boško Obradović: Vučiću, smeni i uhapsi korupcionaša iz SNS ili prestani da se foliraš da se boriš protiv korupcije.

Slučaj predsednika opštine Prijepolje Dragoljuba Zindovića najbolji je primer kako funkcioniše institucionalizovana partijska korupcija na vrhu Srpske napredne stranke. Naime, ovaj predsednik opštine koga je izabrala nova vladajuća većina u Prijepolju na predlog SNS čim je došao na vlast opremio je nepotrebno novim skupocenim nameštajem svoj kabinet i celu opštinu - ali pre nego što je završen tender za nabavku nameštaja vredan milion dinara. Tako providan slučaj korupcije i nameštanja tendera do sada nije zabeležen. To je dokaz da se SNS toliko osilila i obuhvatila da smatra da je čelnicima SNS sve dozvoljeno i da za njih ne postoji zakon. Smešan pokušaj opravdanja kada je naprednjak uhvaćen u krađi – kako je nameštaj dobio na poklon – nešto je u šta neće poverovati ni mala deca.

Pozivam predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića da odmah smeni i uhapsi svog stranačkog kolegu i funkcionera SNS Dragoljuba Zindovića, ili da prestane da priča prazne priče o borbi protiv korupcije. Evo zgodnog primera da brzo i efikasno bude sprovedena borba protiv korupcije na delu, bez ikakve rezerve prema stranačkim drugovima uhvaćenim u lopovluku.   sns-bilbord-protiv-korupcije  

G. Vučiću,

Nedavno ste se u Narodnoj skupštini žalili kako se nedomaćinski rukovodi mnogim lokalnim samoupravama u Srbiji, ali ste zaboravili da je SNS na vlasti u gotovo svim gradovima i opštinama. Vaš pomenuti predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović prvo što je uradio kada je došao na vlast promenio je opštinski statut i izmislio pet novih partijskih nameštenja: tri pomoćnika predsednika, zamenika načelnika opštinske uprave i zamenika sekretara skupštine opštine, što je najbolji dokaz kako funkcioniše politička mafija u Srbiji. Ovo će godišnje koštati nerazvijenu opštinu kao što je Prijepolje 40 miliona dinara narodnih para. Sada ste Vi, g. Vučiću, na potezu! Očistite najpre u svom dvorištu, pa da onda idemo dalje! Dosta je bilo prazne priče o borbi protiv korupcije. Najveća korupcija je uvek na vrhu države, a na vlasti u državi je Vaša Srpska napredna stranka. Nemojte više nikoga drugog optuživati za korupciju već krenite sa smenom i krivičnim gonjenjem korupcionaša u sopstvenim redovima. Evo, od ove prijepoljske do beogradske Savamale!  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.