Novosti

Kostić se susreo sa studentima iz Republike Srpske i Crne Gore

Kostić se susreo sa studentima iz Republike Srpske i Crne Gore

Beograd, 27. mart 2017. – Studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji imaju prebivalište u Republici Srpskoj i Crnoj Gori, posetili su danas Narodnu skupštinu Srbije.


Organizator posete bio je Studentski klub Pravnog fakulteta.


Studente je ugostio i pozdravio narodni poslanik mr Ivan Kostić, predsednik skupštinskog Odbora za dijasporu i Srbe u regionu. On je istakao svu važnost povezivanja Srbije kao matične države sa njenim građanima i uopšte Srbima u rasejanju, naročito kroz obrazovne programe.


Predsednik Studentskog kluba Nemanja Vučković je iskoristio priliku da se zahvali gospodinu Kostiću na izdvojenom vremenu i razgovarao o budućoj saradnji.U toku posete, studenti su imali priliku da se upoznaju sa radom i istorijatom parlamenta. Oni su mogli da vide veliku i malu salu u kojima se održavaju sednice, biblioteku Narodne skupštine, diplomatski salon kneza Pavla Karađorđevića i konferencijsku salu.


Nakon razgovora sa gospodinom Kostićem, u kojem su studenti mogli da postave brojna pitanja, nastavljeno je neformalno druženje.


Informativna služba
Studentskog kluba Pravnog fakulteta


Izvor: Srbin.info


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.