Као Председник најјаче и најактивније опозиционе одборничке групе у Скупштини града Чачка у предходном сазиву, као лице које је неправдно осуђено за насилничко понашање у намештеном и монтираном судском процесу у првом политичком суђењу у Чачку последних деценија од стране челника СНС-а у Чачку и њихових тајкуна, као лице које је прогањано од стране власти СНС-а у Чачку, зарад јавности желим да се осврнем на најновија понашања градских челника, са посебним освртом на Председника Скупштине града Чачка, Игора Трифуновића.

Последњих дана сведоци смо да је сукоб различитих фракција у СНС-у постао свима видљив и да се не може више сакрити. Тврдње да сукоба у СНС-у нема и да је то измишљотина опозиције, показује се као неистина и гола лаж од стране врхушке СНС-а у Чачку.

Све оно што смо причали протеклих година, испоставља се као истина. Претње, вулгарности, псовке и ружне речи, туча и пребијање неистомишљеника, све је то део и начин понашања представника СНС-а у Чачку и њихових сателита, а не опозиције и Двери, како смо све време били оптуживани од стране СНС-а и њихових сателита.

Игор Трифуновић, актуелни Председник Скупштине града Чачка, кога у Чачку препознају као чачанског Шојића, због фластра на челу а у вези наводне повреде ока, се ових дана у јавности наводи као лице склоно насиљу, вулгарним и ружним речима, па чак и претњама свима онима који му стану на пут.

То овога пута не говори опозиција, већ управо његови најближи сарадници. Они данас у страху од његовог мушичавог понашања и освете се обраћају медијима, са позивом градоначелнику Чачка, Милуну Тодоровићу, да их заштити од претњи и од батина самог Трифуновића.

Питам се зашто се обраћају Милуну Тодоровићу, а не институцијама?! Да ли су то укинуте институције у овом граду? Или су само инструментализоване од стране појединаца у власти, као што тврдимо годинама?!

Да ли то значи да у овом граду једино Милун Тодоровић и његов картел може некога заштити од беса и претњи самог Трифуновића?

Лично сам доживео од власти у Чачку и самог Трифуновића све што сам навео овде. Претње, прогањање, злоупотребу полиције, тужилаштва и суда, клевете и неистине о мени или мојој породици. Јавност сам небројено пута упознавао са конкретним чињеницама и тиме шта чине и какве су последице рада ових људи, и позивао људе да се не плаше.

Све су ово ствари које грађани Чачка морају знати и које морају узети у обзир када буду бирали да ли да изађу на намештене изборе и када буду бирали људе који ће водити овај град у наредном периоду!

Мој избор је борба и бојкот!

Александар Танасковић
Члан Председништва Српоског покрета Двери
и Председник одборничке групе Двери у Скупштини града Чачка

Фото: epicentarpress.rs