Dveri Prijepolje: Nastavljamo odbornički rad, ali nećemo prisustvovati sednicama

Prijepolje – Šef organizacionog odbora Dveri u Prijepolju Borko Puškić izjavio je danas da odbornici opozicije više neće prisustvovati sednicama u Skupštini opštini Prijepolje.

„Ovim činom odbornici Dveri i Saveza za Srbiju šalju poruku da više ne žele da daju legitimitet Aleksandru Vučiću. Mi ćemo nastaviti odbornički rad u svakom parametru, ali od danas se nećemo vraćati na Skupštinska zasedanja. Više ne želimo da sedimo u klupama sa Gojkovićem, Martinovićem, sa Rističevićem, a na lokalu ne želimo da dajemo legitimitet Dragoljubu Zindoviću, Samiru Tandiru i Milanu Gačeviću. Jasno se ovim činom podvlači crta između njih i nas”, istakao je Puškić.


On navodi da se oni kao odbornici Dveri i Savez za Srbiju solidarišu sa apelom ’1 od 5 miliona’ protesta u Beogradu.


„To više danas nije samo grad Beograd, već je u protest priključeno preko 60 gradova i opština širom Srbije. Praktično imamo stotine hiljada nezadovoljnih građana koji u zimskom periodu, po minusu i snegu šetajući iskazuju svoje zadovoljstvo i šalju poruku ovom ne narodnom režimu. Nije daleko dan kada će se održati protesti u Prijepolju i odbornici Dveri će im pružiti podršku”, rekao je Puškić.Izvor: Glas zapadne Srbije