Српски Покрет Двери - Лого
Search
Poseta predsednika Izvršnog odbora Dveri Jablaničkom okrugu

Nastupajući izbori za Skupštinu opštine Medveđa zakazani za nedelju, 8. septembar 2019. godine bili su povod da predsednik Izvršnog odbora Dveri, Borko Puškić sa svojim saradnicima Markom Antanasijevićem i Aleksandrom Novakovićem poseti opštinsku organizaciju Dveri u Medveđi i pruži im podršku u odluci da ih bojkotu.

„Sagledavajući okolnosti i uslove pod kojima se održavaju lokalni izbori u Medveđi, Izvršni odbor Dveri je jednoglasno zauzeo stav da treba pružiti punu podršku našoj lokalnoj organizaciji u odluci da ne učestvuje na nameštenim  izborima. Iz svega što se može sagledati na terenu, kao jedini logičan potez vidimo BOJKOT ove smejurije koju naprednjački režim želi da predstavi kao izbore“ istakao je Puškić.


Treba napomenuti da Dveri u sadašnjem sazivu SO Medveđa imaju dva odbornika i da su uprkos tome odlučile da bojkotuju lokalne izbore. Tim potezom šaljemo jasnu sliku građanima da nam nisu važni odbornički mandati i funkcije već pravda i poštovanje zakona bez kojih nema oporavka društva i države.


Nakon Medveđe, Puškić je posetio opštinsku organizaciju u Lebanu, i tom prilikom članstvo upoznao sa planiranim aktivnostima Izvršnog odbora.


Na kraju posete Jablaničkom okrugu održan je sastanak sa gradskom organizacijom Dveri u Leskovcu na kom je učestvovao i predsednik Boško Obradović. Puškić je kroz obraćanje saborcima pohvalio rad  gradske organizacije u Leskovcu, naglasivši da oni spadaju u najaktivnije i najmasovnije lokalne organizacije  Dveri u Srbiji. Pored odgovora na pitanja saboraca, Puškić je izneo plan rada i aktivnosti koje nas očekuju u nastupajućem periodu a koje su u domenu nadležnosti IO. Takođe je istakao da je, u opštem medijskom mraku koji vlada u  Srbiji, jedini način da se dopre do novih pristalica, terenski rad i što veće angažovanje rukovodstva Pokreta a pre svega Izvršnog odbora.

 


Izvršni odbor Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: