Српски Покрет Двери - Лого
Search
U Prokuplju danas protestno okupljanje: Pustiti iz pritvora žrtvu prebijanja od strane predsednika opštine Žitorađa

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nastavlja da služi kao branitelj nasilnika iz redova svoje partije, pa je tako predsednika opštine Žitorađa, koji je sa svojim saradnicima krvnički pretukao Milana Blagojevića, organizatora lokalnog protesta „1 od 5 miliona“, proglasio žrtvom prebijanja. Još gore, pravoj žrtvi i dvojici njegovih kolega određen je pritvor od 48 sati.

Koliko je brutalna laž Vučićevog ministra, pokazuju fotografije, ali i nalazi lekara specijaliste u kojima je konstatovano da je Blagojević zadobio višestruke povrede glave, uključujući i hematom veličine oraha. Dok Blagojević ima masnice i podlive, predsednik opštine Žitorađa svoje „povrede“ dokazuje pocepanom košuljom.


Uobičajena je praksa naprednjačkog režima da svoje nasilnike predstavi žrtvama, a njihove žrtve nasilnicima. Međutim, više ne mogu prevariti nikoga, jer posle seksualnog zlostavljača iz Brusa, naručioca ubistva iz Grocke i sada batinaša iz Žitorađe, jasno je da opštinske uprave služe kao sigurne kuće za nasilnike Aleksandra Vučića.


Podržavamo protestno okupljanje zakazano za danas u 15 sati ispred zgrade suda u Prokuplju. Zajedno sa ostalim građanima zahtevamo momentalno puštanje iz pritvora Milana Blagojevića i njegovih kolega Miloša Janaćkovića i Miljana Savića. Takođe zahtevamo i procesuiranje predsednika opštine, njegovog zamenika Saše Cekića i još trojice opštinskih batinaša koji su učestvovali u krvničkom prebijanju.Izvor: Savez za Srbiju


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: