Novosti

Marija Janjušević govorila na protestu u Kuršumliji

Marija Janjušević govorila na protestu u Kuršumliji

U Kuršumliji je održan sedmi po redu protest 1 od 5 miliona. Narodna poslanica Dveri Marija Janjušević se obratila na protestu i naglasila da je Kuršumlija prvi grad koji je posle Beograda organizovao proteste i da za sedam godina u Kuršumliji nije otvorena nijedna fabrika, iako je bilo uslova.

Govoreći o Sporazumu s narodom, Janjušević je kazala da je on nedvosmislen i da je krajnje vreme da se ujedinimo i svi zajedno smenimo ovu vlast koja ništa nije uradila za bolji život građana, već jedino pokušava da nas uvede u jednoumlje, u diktaturu jednog čoveka.


„Dogovorili smo se pre svega da se zajednički borimo za očuvanje ustavnog poretka u Srbiji, za okuvanje teritorijalnog integriteta Republike Srbije. Hvala nam svima idemo zajedno do slobode!“ – zaključila je Janjušević.Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.