Novosti

Marija Janjušević: Maju Gojković boli otkrivanje njene pljačke Novog Sada

Marija Janjušević: Maju Gojković boli otkrivanje njene pljačke Novog Sada

Predsednik Narodne skupštine Maja Gojković iznova se založila za krivične prijave protiv Boška Obradovića, što jasno oslikava njenu želju da lider Dveri završi u zatvoru i tako bude onemogućen da se bavi politikom.

Ona, kako se izrazila, traži i „političku izolaciju Dveriˮ, što u prevodu znači zabranu našeg političkog delovanja. Očito je da pred gradske izbore u Beogradu i potencijalne vanredne republičke izbore Vučićeva vlast ulazi u završnu fazu svog diktatorskog poretka u kojoj se svi pravi protivnici vlasti moraju eliminisati. Nakon zavođenja medijskog i parlamentarnog mraka sada sledi i sudski progon opozicije.


Pravi razlog za ovu nervozu Maje Gojković je što su Dveri počele da otkrivaju sve njene malverzacije i lopovluk dok je bila na čelu grada Novog Sada, što je razlog njene ucenjenosti i ono zbog čega ona mora verno da služi Aleksandru Vučiću.


Zato je toliko zasmetao plakat „Majo, pokrala si Novi Sadˮ, iako Dveri nisu jasno rekle na koju Maju se to odnosi. Važno je da su predstavnici vlasti na sednici Administrativnog odbora u ovom plakatu jasno prepoznali Maju Gojković i time priznali da ona stoji iza krađa u Novom sadu za vreme dok je bila gradonačelnik.


Nikakve pretnje i progoni neće zaustaviti Srpski pokret Dveri da iznosi istinu o kriminalu i korupciji u vrhu Vučićeve vlasti.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.