Novosti

Marija Janjušević: Naprednjaci da se ograde od Vučićevih mizogenih izjava

Parlament Jutub

Marija Janjušević: Naprednjaci da se ograde od Vučićevih mizogenih izjava

Narodna poslanica Dveri Marija Janjušević pozvala je na konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini sve pristojne članove SNS da se ograde od mizogenih izjava Aleksandra Vučića, koje je izrekao prilikom otvaranje turske fabrike u Kraljevu.

„Ovo nije prvi put da Aleksandar Vučić narušava dostojanstvo žena u Srbiji, i niko iz SNS do sada se nije ogradio od takvih izjava. On je izjavljivao i da žene u Srbiji ne žele da rade, a „mogu volu rep da iščupaju“.


Svojim izjavama uvredio je sve žene u Srbiji, a to su nečije majke, supruge i ćerke, nudeći ih turskim investitorima, koje pritom naziva „braća Turci“. Mi nemamo problem što on ima tako prisne odnose sa njima, ali nećemo dozvoliti da žene u Srbiji budu u nedogled ponižavane, dovoljno je poniženje što imaju predsednika koji se tako ponaša.


Predsednik države ne bi smeo ni da pomisli da daje izjave tipa: „Ne brinite Turci, ima još jeftinih Srpkinja!“ – rekla je poslanica Janjušević.


Ona se ovom prilikom izvinila svim ženama u Srbiji i poručila da je Aleksandar Vučić pokušavajući da bude duhovit, ispao smešan.


„Ono što je tužno, ne može nikako biti smešno.“- poručila je narodna poslanica Dveri.


 

Informativna služba DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.