Novosti

Marija Janjušević postavila važna pitanja o zdravstvu, porodici i kulturi

Parlament Jutub

Marija Janjušević postavila važna pitanja o zdravstvu, porodici i kulturi

Poslanica Dveri postavila je pitanje da li nedostatak pedijatra u Rušnju ima veze sa odlaskom medicinskih radnika i kako će ministar to rešiti, a pitala je i kada će tačno biti predložena izmena Zakona o finansijskoj podršci porodici.

Marija Janjušević je danas u Narodnoj skupštini govorila o tri važne teme: zdravstvu, porodici i kulturi. Ona je istakla da se danas građani skupljaju na protestu ispred ambulante u Rušnju jer je oko 700 mališana zbog nedostatka pedijatara ostalo bez osnovne zdravstvene zaštite.


Ona je tražila da ministar Đorđević i ministarka Đukić Dejanović kažu kada će tačno predložiti izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici zbog kojeg su trudnice i majke protestovale.


Govoreći o sukobu na relaciji ministra kulture i vlasnika Pinka, ona je istakla da je izgleda Željko Mitrović pravi ministar kulture i pitala ministra Vukosavljevića zašto mu je trebalo godinu dana da uvaži stav Dveri o regulisanju emitovanja rijaliti programa.Informativna služba DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.