Novosti

Marija Janjušević, TV Naša, „Uz jutarnju kafu“, 01. feb. 2019.

TV Naša Jutub

Marija Janjušević, TV Naša, „Uz jutarnju kafu“, 01. feb. 2019.

Narodni poslanik Dveri, Marija Janjušević, gostovala je na TV Naša u emisiji „Uz jutarnju kafu“ 1. februara 2019. godine.

Narodna poslanica Dveri Marija Janjušević rekla je u emizisiji „Uz jutarnju kafu“ na TV Naša da bojkot parlamenta vodi opoziciju u jedinstvo sa narodom.


„Vodi u jedinstvo za onim građanima koji su na ulici, koji trenutno nemaju drugi način da ostvare svoja prava, već da šetaju na ulici i da pokazuju jasno svoje nezadovoljstvo i koji upravo od nas stranaka iz Saveza za Srbiju, kao najveće opozicione grupacije, očekuju da to nezadovoljstvo politički artikulišemo i ponudimo im plan“ – smatra Janjušević


Narodna poslanica Dveri je pozvala svakog ko iole sumnja u iskrenost protesta da prošeta, da vidi da su to pristojni ljudi koji znaju kuda sve ovo vodi i da njihova deca neće moći dobro da žive u ovoj državi ako se ovako nastavi.
Izvor: Jutub kanal TV Naša


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.