Novosti

Marko Parezanović kao stranačka konkubina

GZS

Marko Parezanović kao stranačka konkubina

Zakletva narodnih poslanika kaže: „Zaklinjem se da ću dužnost narodnog poslanika obavljati predano, pošteno, savesno i ...“

Marko Parezanović kao stranačka konkubina svoje stranačke neistomišljenike vređa, blati, pljuje u stilu najvulgarnijeg rijaliti šoua.


Kako čovek koji nema dana radnog staža van politike i narodnog poslanika:

-          koji je po stranačkom nalogu bio zaposlen u Elektrodistribuciji i za koga se priča da se nije pojavio ni jednom na poslu, a za to je uredno primao platu;

-          kome su Ilići bili dobri dok je švercovao i prodavao robu na ulici, jer ga nisu dirali ;

-          koji je sa Ilićima bio u koaliciji 4 godine, dok su se mladi raseljavali iz Čačka;

-          koji je smenio glavnu sestru na odeljenju u bolnici sa preko 20 godina radnog staža i besprekornom radnom biografijom i na čelo postavio svoju suprugu sa samo godinu dana radnog staža;

-          koji je zaposlio svu bližu rodbinu i prijatelje u javna preduzeća i ustanove u Čačku, može bilo šta da priča.


Marku Parezanoviću ništa nije sveto, ni porodica, ni čast, kada iznosi najobičnije neistine i laži da je Boško Obradović pre 25 godina zaposlio oca u gradskoj upravi, a tada je bio tek dete ili kada kaže da je pre 18 godina zaposlio sebe i suprugu u gradske ustanove, a tada je tek završio fakultet i nije se bavio politikom.


Vidimo da Narodni poslanik Marko Parezanović obavlja svoju dužnost „predano, pošteno, savesno i ...“, ali ne u interesu naroda i svih Čačana, već SNS-a i Aleksandra Vučića!?


Zato se on verovatno i ne javlja u Narodnoj skupštini i ne iznosi prave probleme Čačana, jer on nema problema i njega pravi problemi ne dotiču, već čuva interese SNS-a i svoje lične! Parezanović, ćuti kada se povećavaju cene boravka dece u vrtićima, ćuti na sve vanzakonske postupke prilikom izbora direktora Zračka, ćuti kada se novcem građana kupuje skandal-jelka, i naravno, ćuti kada se zida lični (tetkin) zid!


Da li zato Marko Parezanović pljuje, izmišlja i vređa svakog za koga mu centrala SNS-a kaže da radi, jer on drugo i ne zna!? To je izgleda način na koji Marko Parezanović zarađuje platu!!


Pozivamo građane da se prisete da li je iko glasao za Marka Parezanovića i njegovu politiku pljuvanja, vređanja i iznošenja neistina!


 

GrO Dveri Čačak


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.