Novosti

Miloš Simović: Rešiti problem koji stanovnici Višnjičke banje i okolnih naselja imaju zbog stanja na Adi Huji

Informativna sluzba

Miloš Simović: Rešiti problem koji stanovnici Višnjičke banje i okolnih naselja imaju zbog stanja na Adi Huji

Miloš Simović, kandidat za odbornika liste Dosta je bilo i Dveri – „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, istakao je da je bitno da svi građani prestonice imaju jednako dobar kvalitet života i da je u tom pogledu potrebno rešiti problem koji stanovnici Višnjičke banje i okolnih naselja imaju zbog stanja na Adi Huji.

Šetalište na Adi Huji je u neposrednoj blizini dunavskog rukavca u koji se svaki dan nekontrolisano izliva kanalizaciona i otpadna voda koja ga zagađuje. Pritom, u blizini rukavca nalazi se nekoliko nelegalnih i pljih deponija koje sve zajedno prouzrokuju nesnosan smrad koji se širi, kako na području Ade Huje, tako i na okolnim palilulskim naseljima, posebno prema naselju Višnjička banja.


„Dveri i Dosta je bilo u svom zajedničkom programu nude rešenja ovog problema kroz izgradnju sistema za prečišćivanje i filtriranje otpadnih voda, uklanjanje pljih deponija i sankcionisanje lica koje iste te deponija prave. Zato 4. marta izađite na birališta, zaokružite listu pod rednim broj 7 Dveri i Dosta je bilo „Da vodi odu, a da se oni ne vrate“.“ – istakao je Simović.


Informativna služba Srpskog pokreta DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.