Novosti

Nagrađeni za propast Čačka

Nagrađeni za propast Čačka

Milun Todorović i Marko Parezanović su od strane Izvršnog odbora SNS-a održanog u Čačku dana 30. Novembra, nagrađeni i pohvaljeni za izuzetan napor učinjen na „odlivu mozgova iz Čačka“ i „oduzimanje od domaćih privrednika i poklanjanje finansija stranim privrednicima“.

Uz dodelu Decembarske nagrade grada Čačka Milenku Kostiću, zbog nelegalne gradnje na objektu Sutjeska i „nestanku“ više od 2 miliona eura u FK Borac, sve zajedno sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, dobili smo jahače apokalipse i najodgovornije za propadanje Čačka i odlazak mladih i čitavih porodica iz Čačka zadnjih godina.


Ove godine je Ostoji Mijailoviću, preletaču iz Nove Srbije i pored toga što je na Izvršnom odboru sedeo u prvom redu, nagrada izmakla za malo. Rečeno je da se njegov rad i zalaganje primećuje ali ove godine nije imalo više prostora za pohvale, pa se očekuje da sledeće godine i on bude jedan od nagrađenih i pohvaljenih.


Nagrađenim i pohvaljenim laureatima čestitamo, a građane Čačka pozivamo da obrate pažnju za koga glasaju na narednom lokalnim izborima, jer je svake godine sve gore i lošije i pored velikih obećanja i praznih priča SNS-a i SPS-a, njihove leve ruke.


Čačani smenimo ovu lošu vlast i zaustavimo korupciju, vreme je za to!


 

GrO Dveri Čačak


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.