Novosti

Najgori pregovarač je dao sve, a neće dobiti ni ZSO

Najgori pregovarač je dao sve, a neće dobiti ni ZSO

Izjava Hašima Tačija da neće dozvoliti formiranje ZSO je još jedan dokaz loše politike stalnog popuštanja koju ova vlast vodi.

„Vučić je sve dao da bi ovo dobio i posle 6 godina neće ni to dobiti. On je najgori pregovarač u istoriji Srbije“ - rekao je Obradović.


Ako i ovo nije samo još jedan čin loše režirane predstave između Vučića i Tačija, najlogičnije bi bilo da vlast u Srbiji posle ove izjave poništi antiustavne Briselske sporazume


„Stalno ponavljam da pregovori o KiM treba da se vode u SB UN. EU ne vrši adekvatan pritisak na Prištinu čak ni u pogledu ispunjavanja sporazuma koji je potpisan njihovim posredstvom. Zato pregovore u Briselu treba prekinuti kao neuspešne i vratiti temu KiM tamo gde joj je i mesto: u SB UN, i istovremeno tražiti povratak do 1000 pripadnika srpskog državnog osoblja na KiM, što sleduje po Rezoluciji 12 44.“ - izjavio je lider Dveri.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.