Novosti

Najmasovniji protest do sad, građani potpisivali Sporazum sa narodom

Najmasovniji protest do sad, građani potpisivali Sporazum sa narodom

Na jedanaestom protestu „1 od 5 miliona“ u Beogradu građani su masovno potpisivali „Sporazum sa narodom“ iza kojeg je stala udružena opozicija, i svojim potpisom dali saglasnost za zajedničku borbu kojoj je cilj promena ne samo lične vlasti Aleksandra Vučića, već promena sistema.

Primerke Sporazuma sa narodom građanima su delili i lider Dveri Boško Obradović kao i drugi lideri Saveza za Srbiju.


Novinar Srđan Škoro je rekao da su građani 19. januara tražili da opozicija predloži kako će biti kontrolisani i smenjeni, ako dođu na vlast i kako će izgraditi sistem, a da je opozicija dala Sporazum sa narodom.
„Ovaj sporazum je potpisala opozicija, danas je na nas red“, rekao je Škoro i najavio da će se kutije za potpisani sporazum nalaziti i večeras ispred Skupštine Srbije.


Pozitivne reakcije građana i nijedan bačen Sporazum govorili su o tome da su građani čekali da neko ponudi zajednički plan.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.