Срђан Ного: Вучић је у паници због Обрадовићеве кандидатуре

Срђан Ного: Вучић је у паници због Обрадовићеве кандидатуре

Александра Вучића веома узнемирава чињеница да му је Бошко Обрадовић озбиљан противкандидат, који је показао апсолутну спремност и храброст да се супротстави њему и његовом корумпираном режиму који штити интересе тајкуна, криминалаца, крупних капиталиста, страних банака, ММФ, НАТО-а и Брисела.

Вучић и партијски војници СНС воде бруталну и прљаву кампању против Двери и Бошка Обрадовића још од септембра 2016. године када је на основу одлуке Главног одбора изабран за кандидата Двери за председника Србије. Напредњаци имају велики проблем како да се супротставе Дверима  јер за 18 година нашег постојања не могу да нађу никакву мрљу у нашем раду и зато се користе измишљотинама и клеветама у борби против нас.

Лажи које Вучић пласира о Дверима  показују да је у паници, да имамо озбиљну политичку снагу и да против нас мора да употреби сва средства. Он нема начина да нам се супротстави аргументима и зато је ангажовао Александра Мартиновића, Маријана Ристичевића, Марка Парезановића, Војислава Шешеља и друге своје послушнике, као и комплетну медијско-пропагандну машинерију да свакодневно блате Двери и да измишљотинама о некаквом унутрашњем сукобу покушају да нас уруше, а лажима о приватном животу  покушају да дискредитују Обрадовића. Вучић нема граница у креирању прљавих кампања, то показује и апсолутно измишљена изјава коју ми је напредњачка новина „Информер“ приписала.

Двери су потпуно спремне да поднесу све њихове клевете и увреде јер знамо да је то доказ њиховог страха и панике. Што Вучићева власт више напада Двери и Обрадовића, то доказ да  је наша политичка снага све већа.

 

Све то и ради зато што не може да одговори на следећа питања:

  • Зашто су његови пријатељи, финансијери, коалициони партнери и саветници Цане Суботић, Шарић, Динкић, Карић и Мишковић још увек на слободи?
  • Да ли је тачно да је вредност богатства породице Вучић само у некретнинама 1,1 милион евра, а породице Кркобабић 1,8 милиона евра?
  • Да ли је Фондација Драгице Николић повезана са коруптивним пословањем?

 

Признајем и да је Вучићева Влада била „успешна“ у многим областима:

  • Успешно су опљачкали грађане отимањем плата и пензија, повећањем пореза, такси и акциза, сахранили нашу најзначајнију грану привреде – пољопривреду, поштеног и вредног српског радника свели на јефтину радну снагу и потпуно га обесправили, отерали младе људе из Србије.
  • Успешно су продали Косово и Метохију и заузврат обезбедили подршку Брисела.
  • Успешно су узурпирали државне институције, суспендовали правну државу, злоупотребили функцију и моћ, увели политички терор над неистомишљеницима.
  • Успешно су испуњавали све бриселске и НАТО налоге, као и налоге својих шефова из ММФ и Светске банке, успешно су штитили интересе крупних капиталиста, тајкуна, криминалаца, страних банака, успешно су уништавали сопствене грађане и државу.

 

Већ пет година Вучић није изашао на ТВ дуел са опозицијом, иако је то у више наврата обећавао. Осим са Јеленом Карлеушом. Вучић и његов режим угрозили су Србију на свим нивоима. Од суштинског интереса за опстанак Србије је да Вучићев режим падне. Њихова погубна политика мора да се промени. Двери једине нуде ту промену. Ми хоћемо да интерес обичних људи и њихових породица буде на првом месту, да сваки грађанин својим радом може себи да обезбеди пристојан живот и да има услове да ствара и развија породицу. Ове 2017. године пред грађанима је јасан избор – промена или даље урушавање сваког сегмента наших живота и наше државе.

 

Срђан Ного

заменик председника посланичке групе Двери у српском парламенту 

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0