Novosti

Narodni poslanici Dveri obilaze gradove koji protestuju

Narodni poslanici Dveri obilaze gradove koji protestuju

Kao što smo i najavili, napuštanje sednica Skupštine znači još aktivniji rad naših poslanika na terenu. Narodni poslanici Dveri u narednih nekoliko dana obilaze gradove i opštine u kojima su protesti kako bi pružili podršku građanima i razgovarali s njima.

Dragan Vesović danas će biti na protestu u Trsteniku a sutra na protestu u Kraljevu.


Marija Janjušević pružiće u petak podršku građanima Stare Pazove koji protestuju, a sledeću sredu će obići Majdanpek.


Ivan Kostić u petak će biti na protestu u Novom Sadu, a u nedelju u Vrbasu.


Boško Obradović biće u petak sa građanima na ulicama Čačka, a u subotu na ulicama Beograda.


Pored narodnih poslanika, svi članovi Predsedništva i članovi Dveri učestvuju i pomažu proteste širom Srbije, a prof. dr Tamara Milenković Kerković, član Predsedništva dveri govori danas na protestu u Knjaževcu i sutra na protestu u Leskovcu.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Душан

    Забринут сам за јединство покрета. Набројани су посланици осим једног или двојице, мислим, пре свега, на Срђана Нога. На сајту нема ништа о професору Шеварлићу. СНС ради на разбиајњу Двври, то је очигледно и радиће све жешће и жешће. Политика СНС-а је јасна: разграничење, или корекција граница, друим речима подела, па обострано признање, па сви у НАТО. То је, у ствари, политика нове администрације САД-а, која би неке мале уступке хтела да направи према Србији-то је бар мој утисак.Друга варијанта је замрзнут конфликт са неизвесним исходом. Толико о најважнијем питању. Прављења култа личности као у време Броза, катастрофе са медијима, злоупотребе државних ресурса, и стављање државе у функцију владајуће странке и једног човека, је апсолутно недопустиво. Има народа на улицама. Двери треба да су уз народ, треба да воде своју политику, трба да сарађују са свим осталима у СЗС, није то лако. Због тога је сада најпотребније јединство покрета, а све проблеме решавајте у тишини, у органима покрета.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.