Novosti

Narodni poslanici Dveri u poseti Lazarevcu

Narodni poslanici Dveri u poseti Lazarevcu

Narodni poslanici Srpskog pokreta Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Boško Obradović i dr Miladin Ševarlić, posetili su, u nedelju 25.06.2017., Lazarevac i sela u južnom delu opštine - Brajkovac, Barzilovicu, Čibutkovicu i Dudovicu.Protokol posete obuhvatao je konferenciju za medije u prostoriji opštinske organizacije u Lazarevcu, obilazak Brajkovca i tamošnje crkve brvnare iz 19. veka, posetu višečlanoj porodici Gojković iz Barzilovice, skup sa meštanima ovog kraja u Domu Marinac kao i polaganje venca na tamošnji spomenik palim borcima u ratovima 1912-1920.
Na skupu u Marincu pokrenuto je više tema, počevši od lokalnih, preko nacionalnih pa i do globalnih a sa fokusom na poljoprivredu i svakodnevne probleme meštana ovog kraja, poput zatvorene apoteke u Dudovici iz koje su se snabdevala i sva okolna sela, a za pojedine probleme dogovorena je priprema poslaničkih pitanja koja bi naši narodni poslanici, u ime građana, postavili u Narodnoj skupštini.
Prilikom polaganja venca, iskorišćena je prilika i, u ime Dveri, uručena zahvalnica meštaninu Dudovice - Miroslavu Pavloviću, za izuzetan doprinos razvoju sela.

-

Informativna služba Dveri  u Lazarevcu


Podeli vest: