Novosti

Nastavljaju se pretnje članovima Dveri i učesnicima protesta 1 od 5 miliona

Nastavljaju se pretnje članovima Dveri i učesnicima protesta 1 od 5 miliona

Povodom komentara Slaviše Nedeljkovića, člana Dveri iz Prokuplja na portalu „Prokuplje onlajn“, jedan od pristalica vlasti je u odgovoru pretio Nedeljkoviću, posle čega je on podneo krivičnu prijavu policijskoj upravi.

Nedeljković je u tužbi naveo da su pretnje izazvale strah za sopstveni život i bezbednost, kao i bezbednost njegove porodice jer mu je izvesni Nenad Radulović napisao da će mu bubrezi biti odvaljeni i da će "propišati majčino mleko".


Ovo nije prvi put da se pristalice vladaćujeg režima na ovaj način obraćaju svim neistomišljenicima, a ovakve situacije mogu se sve češće viđati u čitavoj Srbiji. Apelujemo na predstavnike vlasti da smire tenzije i da prestanu da crtaju mete na čelu pristalicama opozicije.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.