Novosti

Nastup dr Milana Božića žalostan rezultat propagande ove vlasti

RTS1

Nastup dr Milana Božića žalostan rezultat propagande ove vlasti

„Vi se ne distancirate od Ljotićevaca, ali vam smeta što je nekome zapaljena kuća“ – rečenica koju je izgovorio dr Milan Božić u jučerašnjoj emisiji „Da možda ne“ pokazuje svu surovost propagande ove vlasti.

Za ovu vlast i njihove glasnogovornike pokušaj ubistva jednog čoveka očigledno znači puno manje od stalne potrebe da etiketiraju Dveri kao ljotićevce.


Juče smo sa žaljenjem mogli da vidimo kako jedan univerzitetski profesor kao papagaj ponavlja floskule koje ova vlast koristi protiv Dveri. Sa žaljenjem smo gledali kako umesto intelektualca koji treba da nauči studente slobodnom mišljenju možemo da vidimo kopiju Aleksandra Martinovića.


Ne osućujemo mi ovim putem profesora Božića. Osuđujemo vlast koja je stvorila društvo u kom i intelektualci postaju propagandni partijski vojnici.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (5)

 1. Српски покрет Двери

  Ко разуме да је друштво затровано и да је најважније да променимо овај систем НЕвредности, разумеће и да је неважан ''интелектуалац'' као што је Божић. Он је продукт овог стања, неважно да ли има више или мање школе. Да! Срамота је ово што је изјавио. Због тога смо и објавили.

  Odgovori
 2. kolya

  I da li ste distancirate ili ne? Prost odgovor molim.

  Odgovori
 3. Интелекте еве ме

  Драга господо, ваљда вас је ово мало проведног времена у сзс-у заразило вирусом ,политичке коректности, па не умете ни смислено саопштење да напишете. Елем, ,,Не осућујемо ми овим путем професора Божића. Осуђујемо власт која је створила друштво у ком и интелектуалци постају пропагандни партијски војници,, ..значи да је јадни професор изманипулисан од стране власти?Ваша тврдња је смешна, тим пре што ако један интелктуалац дозволи себи да да буде изманипулисан шта остаје ,,нама неукима,,? А у реалности истина је потпуно обрнута ,,изманипулисани интелектуалци,, свесно дозвољавају да буду изманипулисани зарад личне користи. Прекопука је да будете јасни и концизни,флоскуле ионако боље пишу од вас они други.

  Odgovori
 4. Дејан

  Милан Божић је једна јако тужна прича. Одличан ђак и студент, декан математичког факултета, један од првих чланова и пропагандиста Демократске странке, потом Српске Либералне странке , СПО-а и сада СНС-а. Дакле један прелетач најтеже категорије који се успут и окоростио добијањем стана преко СПО-а. Изузетно је тешко и тужно гледати овај лик некадашњег интелектуалца, сада без морала, који сада као папагај понавља неке флоскуле на нивоу Весића, вероватно напуштеног од свих који су га некад ценили а који су сада на другој страни са народом, где је и он сам био некада.

  Odgovori
 5. di zeta bm

  Dobro rece "Intelekt evo me".Zaista nema veze sa mozgom da se udvarate ovoj moralnoj nuli i svima njemu slicnima.Upravo zahvaljujuci ovakvim kvazi intelektualcima inertnim nulama,ususkanih i kupljenih od strane vlasti,Srbija je tu gdje jeste.Intelektualac je misaona imenica za ovakve odnarodjene spodobe.Sto narod kaze:nema vece budale od skolovane budale...

  Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.