Novosti

Dveri nisu podržale formiranje vlasti na Vračaru

Dveri nisu podržale formiranje vlasti na Vračaru

Oštro osuđujemo i ograđujemo se javno od podrške SNS-u i većini koja je danas, apsolutno protiv volje i znanja rukovodećih organa Pokreta Dveri formirana na opštini Vračar.

Pokret Dveri se izvinjava građanima opštine Vračar koji su dali poverenje listi Dveri-DSS, i našem odborniku sa liste Dveri dr Radomiru Kovačeviću koji je mimo odluke nadležnih organa Dveri – njegove matične opštinske organizacije na Vračaru i predsedništva Dveri, dao podršku neprincipijelnoj većini na opštini Vračar, koja je nastala kupovinom odbornika, čime je grubo prekršena izborna volja građana. Zbog stručnosti dr Radomira Kovačevića, i žestoke argumentacije u vezi sa oboljevanjem građana Srbije od kancera usled posledica bombardovanja, smatrali smo da je moralni kredibilitet dr Kovačevića neprikosnovena kategorija. Prevarili smo se i prevareni smo. Nije se moglo očekivati da intelektualac sa takvim saznanjima o tragičnim posledicama NATO agresije može podržati SNS, koja sve vreme zagovara upravo saradnju sa ovom zločinačkom organizacijom.

Oštro osuđujemo i ograđujemo se javno od podrške SNS-u i većini koja je danas, apsolutno protiv volje i znanja rukovodećih organa Pokreta Dveri formirana na opštini Vračar.  Nije bilo sporno pregovarati za formiranje vlasti sa bilo kojom opcijom na lokalu, ali, bez ikakvih programskih načela, podržati većinu koja je nastala kupovinom odbornika sa liste DS-a, je nedopustivo. Obaveštavamo javnost da je dr Kovačević isključen iz Srpskog pokreta Dveri. Pozivamo dr Radomira Kovačevića da vrati mandat Pokretu Dveri  i sačuva ono malo ličnog dostojanstva, ako ga uopšte ima.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.