Novosti

Nogo: Samo odgovorna vlast može da pokrene ekonomiju i zaposli ljude u gradu

Infosluzba Dveri

Nogo: Samo odgovorna vlast može da pokrene ekonomiju i zaposli ljude u gradu

Kandidat za odbornika na gradskim izborima i predsednik gradske organizacije Dveri, Srđan Nogo izjavio je da na mestu gde se danas nalazi „Kapitol park“, u srcu idustrijske zone Rakovice, nekada je bilo zaposleno do 30.000 radnika i da su čitava opština i naselja u Rakovici upravo izgrađena kao radnička naselja ljudi, koji su radili u fabrikama kao što su 21.maj,IMT, IMR, Fabrika guma ”Rekord” a koja su danas ugašena ili su pred gašenjem.

Kandidati za odbornike skupštine grada Beograda sa liste Dosta je bilo i Dveri „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, bili su  danas ispred tržnog centara „Kapitol Park“ u Rakovici.


„Koalicija Dosta je bilo i Dveri zalagaće se da se u Beogradu otvaraju radna mesta, jer mi moramo da brinemo gde će ljudi sutra da rade. Nije dovoljno samo zidati stanove i stambene objekte na mestima nekadašnjih privrednih giganata, već moramo misliti kako zaposliti sve te ljude koji žive u Beogradu i koji se iznova svake godine sve više naseljavaju u našem glavnom gradu.“ – izjavio je Nogo.


On je naglasio da samo odgovorna vlast mora može da pokrene ekonomiju i zaposli ljude u gradu.


Nogo je pozvao Beograđane da 4. marta glasaju za listu „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“ - Dosta je bilo i Dveri, vaš izbor  broj 7 na listi za gradske izbore.


Informativna služba DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.