Бошко Обрадовић у емисији „Без цензуре“: Криминалну групу Вељка Беливука је створила Српска напредна странка

Vreme za čitanje: < 1 minut

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, био је гост емисије „Без цензуре“. Тема емисије је била „Партизански нарко бункер“, односно спрега државног врха и врха СНС-а са криминалом у Србији, а посебно са ухапшеном групом Вељка Беливука.

Detalji

Двери Београд предале Захтев да се Бус Плус врати Београђанима

Vreme za čitanje: < 1 minut

Данас је председник Градске организације Двери Београд, Радмила Васић, градским властима предала Захтев за непотписивање уговора о наплати карата градског превоза путем система Бус Плус – картица.

Detalji

У Чачку представљен Економски програм Двери — како до благостања за све?

Vreme za čitanje: 4 minuta

На конференцији за новинаре у Чачку, где је представљен Економски програм Двери, говорили су председник Двери Бошко Обрадовић и потпредседник Двери и председник Савета Двери за економију, привреду и финансије Тамара Миленковић Керковић.

Detalji

Двери Трстеник: Невиђени криминал и бахатост СНС режима у Трстенику!

Vreme za čitanje: < 1 minut

ДРИ (Државна ревизорска институција) је у свом извештају потврдила oно што Двери говоре већ дуже време, да је Општина Трстеник у 2018. и 2019. години не поступајући по Закону о јавним набавкама закључила уговоре или извршила набавку добара, услуга и радова у износу од најмање 153,1 милона динара !!!

Detalji

Бошко Обрадовић за „Директно.рс“: За нашу Војводину

Vreme za čitanje: 3 minuta

Сви се сећамо аутономашке и полусепаратистичке пароле која је гласила „Ди су наши новци” и представљала покушај аутономашке политичке елите у Војводини да обезбеди привилегије за себе у односу на централну власт у Београду. Изговор за ове себичне личне и партијске интересе аутономашких странака у АП Војводини, иза којих се увек крије и притајени сепаратизам, био је да Београд узурпира надлежности, приходе и имовину, па и законодавну, извршну и судску власт која припада Војводини. А заправо се иза тога крила идеја да се обезбеди лична материјална и политичка егзистенција на аутономашкој политици.

Detalji

др Владимир Димитријевић: Чиме се бави Политички савет Двери?

Vreme za čitanje: 4 minuta

То је добро питање: чиме се бавимо? Текст који следи је делимични покушај одговора. Политички савет Двери је ту да саветује и указује, а не да намеће и одлучује. Чланови Савета су људи остварени у својим струкама, трезвени и промишљени, који, не губећи идеале са обзорја свог мишљења, настоје да појаве у нас и у свету сагледавају реалистично. У њему има и чланова Двери, али и оних који то нису (попут потписника ових редова). Ту има и песимиста и оптимиста, али, хвала Богу, нема дефетиста: јер, и песимиста и оптимиста се боре, без обзира на своју оцену исхода битке, а дефетиста бежи.

Detalji

Двери Суботица: Градоначелник Стеван Бакић спреман је да иде корак даље од свог кума!

Vreme za čitanje: 2 minuta

На званичном градском сајту нема више објављивања јавних набавки. Укинута је та демократска тековина па је тиме нови градоначелник Стеван Бакић отишао корак даље у кршењу досадашњих права грађана.

Detalji

Проф. др Тамара Миленковић Керковић за „Србин инфо“: Србија је ушла у сферу фискалне задужености која се сматра дужничким ропством

Vreme za čitanje: < 1 minut

Гост емисије „Интервју“, аутора и водитеља Дејана Петра Златановића, а у интернет продукцији „Србин инфо“ и „Центар“, била је проф. др Тамара Миленковић Керковић – потпредседник Двери и председник ГрО Двери Ниш.

Detalji