Српски покрет Двери: Увек са народом на протестима против власти

Vreme za čitanje: 2 minuta
Српски покрет Двери подржава вечерашњи протест Антиглобалиста Србије против ковид пропусница и свеукупног деловања корумпираног и компромитованог Кризног штаба у времену пандемије. Такође, подржавамо сутрашње народне протесте најављене широм Србије као вид последњег упозорења владајућем режиму да повуче донети Закон о експропријацији којим се, као и најављеним референдумом о промени Устава, отварају врата за пролаз…

Details

Слободан Самарџић: Имамо један велики заједнички циљ, а то је да се уклони режим Александра Вучића

Vreme za čitanje: 3 minuta
Државотворни покрет Србије је у доброј вери и добром вољом приступио Споразуму о сарадњи и формирању Патриотског блока.

Димитрије Видановић: Србији неопходно удруживање и саборност

Vreme za čitanje: < 1 minut
Данас је у Србији преко потребно удруживање и саборност у вези бројних проблема који оптерећују нашу политику, економију и друштво уопште, али и природу.

Љубомир Симић: Српска монархистичка странка „Српска слога“ ће дати допринос победи Патриотског блока

Vreme za čitanje: < 1 minut
Српска монархистичка странка „Српска слога“ је на седници главног одбора једногласно донела одлуку да се позитивно одговори на позив наших пријатеља из Српског покрета Двери око формирања Пaтриотског блока и да се уједно потпише Споразум о сарадњи.

Никола Маленчић: Одавно указујемо на неопходност обједињавања свих родољубивих организација у снажан опозициони савез

Vreme za čitanje: 2 minuta
Желим да изразим велико задовољство што данас, у име Нове снаге Србије, учествујем у стварању онога што је недостајало српској политичкој сцени, а то је истинска алтернатива лудилу у којем живимо, то је трећи пут између садашње и бивше власти, то је патриотски блок „Нови људи за промену система“.

Душко Кузовић: Наш циљ је затварање „Пројекта Јадар“ и пројекта експлоатације литијума у Србији

Vreme za čitanje: 3 minuta
Сведоци смо да стране компаније, узимајући наше природне ресурсе, прете да иза себе оставе неплодну земљу на којој ће бити немогуће живети вековима. Да би се страним компанијама отворила краткорочна прилика, власт уништава домаћа предузећа, сеоска домаћинства, која ту земљу обрађују вековима, а тако ће и остати јер храна ће увек бити потребна.

Душан Митић: Морамо изградити систем у коме ће државом управљати способни и карактерни људи

Vreme za čitanje: 2 minuta
Тешко је данас гледати куда Србија иде и бити миран и не чинити ништа. Када сам се ангажовао 90-тих година на промени власти оличене у Слободану Милошевићу мислио сам да ће се након тога Србија заувек уредити и нормализовати и да поучени тим искуством грађани Србије никад више неће дозволити да им државу присвоји било…

Details

Драган Добрашиновић: Окупили смо се из потребе да се политика врати грађанима

Vreme za čitanje: 3 minuta
Данас смо се окупили да бисмо обзнанили формирање новог политичког блока који окупља странке и покрете десног центра који теже друштву економског благостања и правде заснованом на грађанским и политичким слободама, пуном суверенитету Републике Србије и заштити интереса српског народа унутар и ван државних граница.

Бошко Обрадовић: Патриотски блок је дуго очекивано уједињење српских родољуба

Vreme za čitanje: 3 minuta
Када сам пре више од пола године написао први чланак на тему „расипања скоро 20% патриотских гласова” који нису за садашњу власт, мислио сам управо на окупљање у један национални фронт овог типа као једино решење за опозициони излазак српских родољуба на наступајуће изборе на свим нивоима 3. априла следеће године.

Потписан Споразум о сарадњи и формирању Патриотског блока – „Нови људи за промену система“

Vreme za čitanje: 5 minuta
Данас је у Медија центру у Београду одржана конференција за медије, а повод је био потписивање Споразума о сарадњи и формирање Патриотског блока – „Нови људи за промену система“.

Споразум о сарадњи и формирању Патриотског блока: „НОВИ ЉУДИ ЗА ПРОМЕНУ СИСТЕМА”

Vreme za čitanje: 3 minuta
  Полазећи од потребе и жеље за дугорочном сарадњом на промени корумпираног политичког система Србије, Подржавајући нови предизборни патриотски и антиглобалистички блок око Српског покрета Двери под називом „Нови људи за промену система” и Бошка Обрадовића као заједничког председничког кандидата, Водећи пре свега рачуна о националном и државном интересу одбране Косова и Метохије у саставу…

Details