др Владимир Димитријевић: Чиме се бави Политички савет Двери?

Vreme za čitanje: 4 minuta

То је добро питање: чиме се бавимо? Текст који следи је делимични покушај одговора. Политички савет Двери је ту да саветује и указује, а не да намеће и одлучује. Чланови Савета су људи остварени у својим струкама, трезвени и промишљени, који, не губећи идеале са обзорја свог мишљења, настоје да појаве у нас и у свету сагледавају реалистично. У њему има и чланова Двери, али и оних који то нису (попут потписника ових редова). Ту има и песимиста и оптимиста, али, хвала Богу, нема дефетиста: јер, и песимиста и оптимиста се боре, без обзира на своју оцену исхода битке, а дефетиста бежи.

Detalji

Двери Суботица: Градоначелник Стеван Бакић спреман је да иде корак даље од свог кума!

Vreme za čitanje: 2 minuta

На званичном градском сајту нема више објављивања јавних набавки. Укинута је та демократска тековина па је тиме нови градоначелник Стеван Бакић отишао корак даље у кршењу досадашњих права грађана.

Detalji

Проф. др Тамара Миленковић Керковић за „Србин инфо“: Србија је ушла у сферу фискалне задужености која се сматра дужничким ропством

Vreme za čitanje: < 1 minut

Гост емисије „Интервју“, аутора и водитеља Дејана Петра Златановића, а у интернет продукцији „Србин инфо“ и „Центар“, била је проф. др Тамара Миленковић Керковић – потпредседник Двери и председник ГрО Двери Ниш.

Detalji

Бошко Обрадовић: Истина о Јасеновцу мора постати државни пројекат

Vreme za čitanje: 2 minuta

Превенција геноцида кроз изношење истине у домаћој и међународној јавности о српском страдању у НДХ је један од важних начина заштите да нам се геноцид не понови.

Detalji

Гордана Маринковић Савовић: Власт да престане да се преко својих таблоида обрачунава са проф. Александром Кавчићем

Vreme za čitanje: < 1 minut

Опште је познато да када актуелна власт не сме нешто јавно да каже, она упрегне своју таблоидну машинерију која ничему другом и не служи.

Detalji

Опозиција хитно мора да покаже одговорност – Одговор Бошка Обрадовића на једино новинарско питање на јучерашњој конференцији за медије

Vreme za čitanje: 3 minuta

Политички живот у Србији не постоји, стање није нормално, зашто новинари постављају питања као да је све у реду?

На јучерашњој конференцији за медије изнова се није појавио нити један једини новинар из режимских медија…

Detalji

Учесници конференције за медије о промени система сагласни: Једино промена система гарантује опстанак Србије

Vreme za čitanje: 3 minuta

На конференцији за медије која је одржана у Прес центру УНС-а, о промени система у Србији кроз лична сведочанства у тој борби, говорили су: Бошко Обрадовић – председник Српског покрета Двери, Срђан Шкоро – новинар, Драган Добрашиновић – председник Коалиције за надзор јавних финансија и Златко Гигић – отпуштени припадник нишке жандармерије. Они су се усагласили да једино променом система може доћи до опстанка државе Србије и грађана који у њој живе.

Detalji

Бошко Обрадовић: Промена система – једино решење за спас Србије

Vreme za čitanje: 2 minuta

Данас је, у Пресцентру УНС-а, одржана конференција за медије у организацији Српског покрета Двери на тему „Промена система – лична сведочанства у борби за промену система у Србији“, на којој су говорили: Бошко Обрадовић – председник Српског покрета Двери и бивши народни посланик, Срђан Шкоро – новинар, Драган Добрашиновић – председник Коалиције за надзор јавних финансија и Златко Гигић – отпуштени припадник нишке жандармерије.

Detalji

Савет жена Двери: Откуд Степинац у календару светих у Суботици

Vreme za čitanje: < 1 minut

Са разочарењем смо примили информацију да је Католичка црква у сред Суботице издала прошле године календар у којем је у своје свете уврстила Степинца, којег прославља другог фебруара.

Detalji