Novosti

Objasnite budžetske nejasnoće u opštini Nova Crnja

Objasnite budžetske nejasnoće u opštini Nova Crnja

Nakon višegodišnjeg iščekivanja, sportska hala u Srpskoj Crnji na radost svih meštana počela je sa radom 25. decembra 2017. godine. Vest o otvaranju objekta euforično je prihvaćena, a sa početkom nove godine organizovana je i sportska manifestacija u hali.

Iskreno se nadamo da će taj trend zaživeti i postati pre ili kasnije kako obeležje tako i običaj u našem mestu.
S druge strane, posmatrajući sa političkog aspekta, bez emocija i zanosa, neophodno je ukazati na moguće novčane malverzacije. Naime, odlukom o budžetu za 2017. godinu, iznos od 200,000 dinara planiran je za završetak izgradnje sportske hale. Treba da istaknemo da je nekoliko dana pre otvaranja hale objavljena odluka o budžetu za 2018. godinu i iznos od 3 000 000 dinara namenjenih za izgradnju sportske hale.


Kako se gradi kad je već izgrađeno?!


Podržavamo projekte koji će unaprediti našu opštinu, ali se isto tako zalažemo i zahtevamo objašnjenje za budžetske nejasnoće.


Dveri Srpska Crnja


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.