Novosti

Obradović: Reči mitropolita Amfilohija smetaju onima koji se spremaju da priznaju nezavisnost lažne države Kosovo

Obradović: Reči mitropolita Amfilohija smetaju onima koji se spremaju da priznaju nezavisnost lažne države Kosovo

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je prokomentarisao, kako je rekao, „krajnje nemoralne i nenormalne napade na mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija“ od strane „jedne smešne ličnosti koja se zove Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, ali i drugih perjanica SNS“:

"Mitropolit je napadnut zbog istine koju je rekao u Novom Pazaru da oni koji tvrde da mi nemamo ništa na KiM zapravo nemaju ništa u svojim glavama, kao i da treba da bude sram svakoga i u Crnoj Gori i u Srbiji kome pada na pamet izdaja KiM, odnosno predaja dela naše državne teritorije.


Šta je to loše mitropolit Amfilohije rekao? Rekao je samo ono što misli svaki Srbin, svaki rodoljub, svaki pošten i častan čovek koji poštuje Ustav Republike Srbije i ne želi da izda svoju zemlju“ – rekao je Obradović prilikom predaje krivične prijave protiv Aleksandra Vučića za kršenje Ustava i pripremu priznanja nezavisnosti Kosova.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.