Novosti

Obradović u Donjem Milanovcu: Investirati u zapostavljen privredni i turistički potencijal

Obradović u Donjem Milanovcu: Investirati u zapostavljen privredni i turistički potencijal

Nakon jučerašnjeg obilaska Majdanpeka, predsednik Dveri je danas posetio i Donji Milanovac u sklopu izborne kampanje za lokalne izbore 2. septembra i pozvao građane da glasaju za listu broj 4 – Dr Marko Radulović – Srpski pokret Dveri.

On je istakao da ovo mesto ima i turistički i privredni potencijal zbog svog položaja na Dunavu, ali da je to potpuno zapostavljeno. Po njegovim rečima dr Marko Radulović i Dveri će se zalagati „da Milanovac ozdravi“, da prihodi od poreza na imovinu budu investirani u naseljima i mesnim zajednicama gde su i nalaćeni i da se subvencioniše lokalno preduzetništvo.


„Donji Milanovac zaslužuje da bude samostalno opštinsko središte. Srpski pokret Dveri brinuće i o Donjem milanovcu“ – rekao je predsednik Dveri. 

Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.