Novosti

Obradović: Zar je mera Vučićeve demokratije to što niko iz opozicije još uvek nije ubijen?

Obradović: Zar je mera Vučićeve demokratije to što niko iz opozicije još uvek nije ubijen?

Kao što se i moglo očekivati Aleksandar Vučić je svoju posetu Ujedinjenim nacijama završio velikim propagandnim intervjuom za TV Pink, partijsko glasilo SNS.

Očito ga je veoma zabolelo to što smo podsetili javnost da je upravo SNS izvor političkog nasilja u Srbiji: od prebijanja novinara na dan predsedničke zakletve do prebijanja opozicionih političara na lokalnim izborima širom Srbije.

Da li smo ikada čuli Vučićevo izvinjenje onima koji su prebijeni od strane kriminalnih struktura unutar SNS?

Da li je predsednik SNS i koordinator svih tajnih službi u Srbiji ikada obišao bilo kog od povređenih ili uputio izvinjenje njihovim porodicama za batine i maltretiranje koje su pretrpeli od njegovih ljudi?

Da li su gradonačenik Subotice i predsednik opštine Kostolac smenjeni nakon prebijanja građana u ovim mestima?

I da li je mera Vučićeve demokratije to što niko od opozicionih političara u Srbiji još uvek nije ubijen?

Mi razumemo brigu Aleksandra Vučića za Željka Mitrovića i njegovu TV SNS, jer bez propagande sa ove partijske televizije Vučić ne bi opstao ni jedan dan na vlasti.

Za kraj postavljam pitanje Aleksandru Vučiću ko je dao kredit Željku Mitroviću u visini od 27 miliona evra da isplati svoje dugove, i kome je Željko Mitrović na račun u Ukrajini platio 5 miliona evra kao mito za ovaj posao? Da li zna šta o tome?Autor je predsednik Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest: