Novosti

Sve građane zanima odgovor na pitanja koja je Boško Obradović uputio Vladi

RTS2

Sve građane zanima odgovor na pitanja koja je Boško Obradović uputio Vladi

Građani ni ovog poslednjeg četvrtka u mesecu nisu od Vlade dobili odgovore na važna pitanja već još jednu Pink predstavu.

Predsednik Dveri nije dobio priliku da postavi ova važna pitanja:


1)         Da li Vlada Srbije zna o čemu pregovara predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu kada je u pitanju Kosovo i Metohija? Da li ga je Vlada ovlastila i koja je pregovaračka platforma Vlade ako je ima, pošto ovde u Narodnoj skupštini Predsednik nije dobio ovlašćenje da pregovara niti je usvojena pregovaračka platforma?


2)         Da li će Vlada Srbije demantovati javno da su opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa predmet tajne trgovine i zamene našeg za naše, koju trenutno vodi Predsednik Srbije pod raznim imenima: razgraničenja, korekcije granica, podele Kosova?


3)         Da li je Vlada Srbije upoznata sa protestom mama i porodilja 25. septembra i sa katastrofalnim efektima zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom koji diskriminiše porodilje? I kada će ovaj zakon biti promenjen? Ne interesuje nas niti jedan drugi odgovor sem tačan datum kada će to uraditi.


4)         Zašto Vlada Srbije prodaje naša prirodna bogatstva: rude (primer RTB Bor), poljoprivredno zemljište (primer PKB) i rečne tokove (primer Stara Planina, Pirot i Knjaževac)? Šta je sledeće na rasprodaji: Komercijalna banka, EPS i Telekom? Hoćemo li posle toga imati bilo šta u ovoj državi u našem vlasništvu ili ćemo svi biti roblje kod stranog gazde?


5)         Kada će Vlada Srbije penzionerima da vrati sve ono što im je oduzeto u poslednje četiri godine?


6)         Ko je ministar kulture u Vladi Republike Srbije, Vladan Vukosavljević ili Željko Mitrović? Zašto su predsednik Vlade, ministri odbrane i policije, kao i čelnici REM-a, stali na stranu vlasnika privatne TV, a ne svog kolege ministra?


7)         Da li je istina da je SNS između dva kruga predsedničkih izbora 2012. godine uplatio 246 miliona dinara firmi koje sad nema u APRu a koja je u stvari firma Vučičevog kuma Gorana  Veselinovića i da li će neko odgovarati za pranje para koje SNS sprovodi u izbornim kampanjama?


 

Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.