Novosti

Održana Svečana sednica Dveri u Gornjem Milanovcu

Održana Svečana sednica Dveri u Gornjem Milanovcu

Svečana sednica Opštinske organizacije Dveri u Gornjem Milanovcu juče je održana uz prisustvo Boška Obradovića, kandidata Dveri na predstojećim predsedničkim izborima.


Na Svečanoj sednici Dveri u Gornjem Milanovcu uručene su članske karte novim članovima našeg pokreta. Može se sa sigurnošću konstatovati da su danas Dveri u Gornjem Milanovcu neuporedivo jače i organizovanije u odnosu na prethodni period.


Gornji Milanovac je jedan od najznačajnijih i najvećih uporišta Srpskog pokreta Dveri, mesto u kome podrška našem pokretu raste iz dana u dan.  Tek nakon skupštinskih izlaganja većina građana je prvi put čula za naše stavove i programske ciljeve. Samo od poslednjih izbora do danas članstvo Dveri u našoj opštini je udvostručeno.


  


Najveće zadovoljstvo i ohrabrenje pričinjava nam prilazak i podrška građana koji su dugo bili apstinenti bez želje i poverenja u politiku i političare. Dveri im vraćaju  davno izgubljeno poverenje što predstavlja podstrek ali i obavezu da to poverenje nipošto ne izneverimo.


Predsednik OO Dveri u Gornjem Milanovcu, pukovnik u penziji, Nebojša Stanković izneo je šestomesečni izveštaj rada i informisao sve članove o organizacionim promenama kao i aktivnostima koje predstoje.


  


Boško Obradović, predsednik Dveri, i naš kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, u obraćanju članstvu izneo je stav da su predsednički izbori jedna velika šansa, ali i nada da će Srbija uhvatiti korak sa velikim geopolitičkim promenama koje se ubrzano dešavaju.


Te promene predstavljaju priliku za povratak nacionalnog suvereniteta, zaštiti nacionalnog identiteta i povratku domaćem ekonomskom interesu, bez koga nema podizanja životnog standarda u našoj zemlji. Cilj do 2020. godine jeste da Dveri budu među tri najjače političke opcije u zemlji. Politika za koju se Dveri zalažu postaje trend i pobeđuje širom sveta. Porodična politika je politika budućnosti. Stvaramo modernu srpsku organizaciju za 21. vek koja će biti kadra da našu državu očuva i razvije.


  


Obični građani, obespravljeni i osiromašeni, imaće svog političkog zastupnika i zaštitnika na aprilskim predsedničkim izborima, nekoga ko razume i živi život običnog čoveka i potiče iz obične srpske porodice. Boško Obradović je izbor drugačije, poštenije, prosperitetnije i probuđene Srbije, Srbije koja se menja, Srbije u kojoj se vraća nada u život.


 


Informativna služba Dveri Gornji Milanovac


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.