Novosti

Oduzeti nacionalnu frekvenciju Pinku zbog nasilja u rijalitiju Zadruga

foto: Srbija danas

Oduzeti nacionalnu frekvenciju Pinku zbog nasilja u rijalitiju Zadruga

Scene nasilja koje se iz medija pod kontrolom režima svakodnevno prelivaju na društvo kulminirale su u rijalitiju Zadruga kada je jedan od učesnika fizički nasrnuo i pretukao dve učesnice istog rijalitija.

S obzirom da je REM izgubio svaki kredibilitet i da je umesto regulatornog tela pretvoren u propagandni servis režima, zahtevamo od javnog tužioca da pokrene hitan postupak za trajnu zabranu emitovanja rijalitija "Zadruga" i oduzimanje nacionalne frekvencije RTV Pink.


„Dveri“ se javno zalažu za očuvanje porodičnih vrednosti i smatramo da je uloga medija jedna od odlučujućih u tome, tako da se svako medijsko promovisanje nasilja mora sankcionisati.


Scene fizičkog nasilja koje se, u kontinuitetu, već šest meseci prikazuju u okviru rijalitija "Zadruga" na najgledanijoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a koje su kulminirale ovim slučajem predstavljaju promovisanje nasilja, kršenje javnog morala i ugrožavanje psihičkog zdravlja građana Srbije koji prate tu televiziju sa nacionalnom frekvencijom.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. sasa

    Postovani, imate moju apsolutnu podrsku. Pink je jedna od od telvizija koja emituje rijaliti. Smatram da nacionalna frekvencija ne zasluzujr te gluposti.

    Odgovori
  2. Stanislav

    Stfarno.sa.tim.progran.mom Preterali.sa.tim.budalastinama.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.