Novosti

Omladina Dveri Niš u Slobodnoj zoni organizovala akciju „Pokaži indeks, doktore“

Dveri Niš

Omladina Dveri Niš u Slobodnoj zoni organizovala akciju „Pokaži indeks, doktore“

Prekjuče 13.07. održana je Sedma zona slobode pod nazivom „Mladi u Nišu“. Zonu su organizovale Dveri, Narodna i Nova stranka.

Omladina Dveri Niš je u okviru zone organizovala akciju pod nazivom „Pokaži indeks, doktore“ na kojoj su štampane i „prodavane“ lažne diplome prolaznicima. Takođe, organizovana je i izložba lažnih diploma visokih funkcionera države i Niša. Predstavnik omladine Dveri Niš, Stevan Jovanović, dao je izjavu na konferenciji za novinare.
„Srpski pokret Dveri i Omladina Dveri smatraju da se nad mladima konstantno i višestruko vrši presija koja mladima onemogućava da odlučuju o svojoj budućnosti.


Kao nužni uslov za zapošljavanje i napredovanje u struci, ponovo je postalo članstvo u partiji. U današnjem slučaju je to SNS. Ogromna korupcija u svim sferama urušava ovo društvo i državu. Na ključne pozicije dovode se ljudi sa aferama, falsifikovanim diplomama i plagiranim doktoratima. Najbitnije funkcije sa ovakvim ljudima kao što su potpredsednik Vlade, ministar finansija, pa i prethodni šef države samo su neki od primera da partokratija na vlasti ne želi da mlade motiviše da ostanu u zemlji.
Mladi su razočarani u celokupan sistem, beže iz zemlje da bi radili bilo koji posao, ali u sistemu koji će ceniti njihov trud, ali i znanje i rad.


Stvari se moraju promeniti iz korena i da vlast mora konačno da uvidi značaj mladih, a da ne gleda samo svoj lični interes“, rekao je Jovanović.

 


GrO Dveri Niš


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.