Novosti

Ostavke nasilnika iz SNS ili demonstracije

Zoran Ilić / RAS Srbija

Ostavke nasilnika iz SNS ili demonstracije

„Ukoliko u roku od 7 dana predsednik beogradske opštine Grocka Dragoljub Simonović i predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka ne podnesu ostavku na svoju funkciju organizovaćemo demonstracije ispred tih opština.“ – poručio je predsednik Dveri.

Dvojica SNS funkcionera, od koji je jedan osumnjičen za paljenje kuće i pokušaj ubistva novinara, a drugi za seksualno uznemiravanje, ne zaslužuju da se nalaze na slobodi, a kamoli da tako ozbiljnoj funkciji kao što je funkcija predsednika opštine.


Obradović smatra da to što su ljudi poput Simonovića i Jeličića na slobodi i i dalje na javnim funkcijama, ali i u SNS, dokaz je kakve kadrove SNS želi u svojim redovima.


„Simonović i Jutka nisu pojedinci, oni su sistem vlasti SNS. Zato nije dovoljno ni da oni podnesu ostavke. To je samo početak rušenja kompletnog nasilničkog i kriminalnog režima na čelu sa Aleksandrom Vučićem“, rekao je Obradović.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.