Novosti

Osuđujemo nasilje nad Srbima od strane ROSU

TV Most Jutub

Osuđujemo nasilje nad Srbima od strane ROSU

Srpski pokret Dveri osuđuje napad ROSU na meštane Štrpca i apeluje na vlast u Srbiji da što hitnije reaguje i da zahteva da se ovim ljudima obezbedi pomoć i zaštita.

Srbi iz opštine Štrpce koji su danas protestovali protiv izgradnje MHE bili su brutalno napadnuti od strane ROSU i 20 njih je povređeno. Srpski pokret Dveri izražava solidarnost sa njima i naši ljudi sa Kosova i Metohije im stoje na raspolaganju za svaku moguću pomoć.


Istovremeno tražimo što hitniju reakciju vlasti u Srbiji prema organima u Prištini i prema međunarodnoj zajednici kako se ovakve scene ne bi ponovile i kako bi Srbi na KiM bili bezbedni.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Милош

    Тачно за коментаре, Шиптари јавно гласно коментаришу шта хоће и то дозвољавате да ми читамо, а Срби не смеју да вређају. Сви сте ви у редакцији чудни.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.